Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: SKB103-SORT

Nike SK Brann Vapor Match Fotballdrakt Borte 2021

kr 979
Nike SK Brann Vapor Match Fotballdrakt Borte 2021 er laget av teknisk materiale som holder deg tørr ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

I lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike SK Brann Vapor Match Fotballdrakt Borte 2021 er laget av teknisk materiale som holder deg tørr og komfortabel. Dette er den samme drakten som SK Brann bruker i kamp. Se vaskeinstrukser under detaljer.
Logoene på denne drakten er spesialprodusert og må derfor vaskes med omhu. Vask drakten på vrangen, maks 40 grader og benytt et skånsomt program. Hvis logoen(e) slites kan du besøke en av Våre butikker og trykke logoene på nytt. Brann-emblem på venstre bryst. Koordinatene til Brann stadion på høyre side. Nikes innovative og hurtigtørkende Vaporknit-teknologi kombinerer god pusteevne og mobilitet, slik at du holder deg komfortabel. Den er produsert i et svært elastisk materiale som følger dine naturlige bevegelser, og har strategisk plasserte mesh-paneler for pustende komfort. Slim-Fit passform. Trøya har områder med med et åpnere strikkemønster som gir økt ventilasjon. Raglan-teknologi i ermene sørger for at det ikke er noen sømmer slik at armene kan bevege seg friere. De fleksible og ribbete ermene beveger seg med deg for en sikker og komfortabel passform. Laget av Dri-FIT 100% polyester. Navn og nummer trykkes med med offisielt Eliteserien-tall og font i hvit farge.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer